Retourneren – Thuiszorg-bed.nl

Retourneren

Heeft u iets besteld, maar is het niet zoals u had verwacht? 

U heeft het recht u bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor transport zijn voor eigen rekening. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Een retourtransport kost 165 euro. Een retour vanuit België kost 200 euro.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@thuiszorg-bed.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe stuurt u, uw retour op de juiste manier op?

Stap 1

Verpak de producten indien mogelijk. Als het produkt door onze vervoerder is afgeleverd bij uw voordeur op de begane grond en onze vervoerder zorgt ook voor de retour dan dient het produkt weerop dezelfde plaats te worden aangeboden zodanig dat de chauffeur het produkt zo weer in de vrachtauto kan zetten of rijden.

Stap 2

Vul het retourformulier (Kunt u hier downloaden) volledig in en voeg dit bij het produkt wat geretourneerd wordt.

Stap 3

Noteer het volgende adres op uw retourzending:

Thuiszorg-bed 
Siebengaweg 2
8444 DD  Heerenveen

Stap 4

Zorg dat uw retour voldoende is voorzien van frankering, indien van toepassing. 

Stap 5

Verzend uw retour, of laat ons weten dat u het produkt door onze tranporteur wilt laten ophalen. Een retour zending voor een thuiszorg-bed kost €165,00 bij onze transporteur. U kunt de zending natuurlijk ook terugsturen met een transporteur van uw keuze.

Retourvoorwaarden

Het produkt dient in dezelfde toestand te zijn als wanneer u het produkt hebt ontvangen en voldoende voorzien van frankering inclusief ingevuld retourformulier. Retouren die hier niet aan voldoen, die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen worden geweigerd.

De retourvoorwaarden op een rijtje:

  • Retourkosten zijn voor eigen rekening en ook de eventuele risico’s van het verzenden is de verantwoording van de klant.
  • Retourzendingen waar geen naam of ordernummer bij genoteerd zijn, worden tot 1 maand na datum van ontvangst bewaard. Na deze periode wordt de retour in onze eigen administratie verwerkt en kan hier geen aanspraak meer op gemaakt worden
  • Bij omruiling zijn ook de retourkosten voor eigen rekening net zoals het versturen van je nieuwe artikel:-)

Voldoet je retour niet aan bovenstaande voorwaarden, kunnen we uw retour weigeren.

Terugbetaling

Wij betalen na ontvangst van de goederen het factuurbedrag binnen 14 dagen aan je terug. Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. 

Thuiszorg-bed.nl (onderdeel van Used-hospitalbeds).
Siebengaweg 2
8444 DD Heerenveen
info@thuiszorg-bed.nl
085 2733 499
KVK  01175470
BTW NL 001235871B30

 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.