Huislevering – Thuiszorg-bed.nl

Huis levering

Wat verstaan wij onder een standaard levering aan huis of een zogenaamde "huis levering"  zoals die wordt omschreven op onze pagina "veel gestelde vragen" en in onze betaal module wordt vermeld?

Als u kiest voor de standaard levering dan komen wij met een vrachtwagen met laadklep en -1- chauffeur die het bed gemonteerd, dus volledig gebruiksklaar bij u voor de deur aflevert. Hij brengt het bed dus niet naar binnen, installeerd het niet in de woonkamer of op een slaapkamer en zet het niet achter in een schuurtje. Voor een verzamelgebouw geldt dan dat het bed bij de ingang van het verzamelgebouw of een verzorgingshuis wordt afgeleverd.

Hoekstra2  Hoekstra3  Hoekstra4

Het is dus verstandig om op de leverdag bij voorkeur met 2 mensen aanwezig te zijn, een zogenaamd "hondje"  (plankje voorzien van 4 zwenkwieltjes) is als extra hulp vaak een uitkomst om het bed "op z'n kant" vaak moeiteloos naar binnen te brengen.

U hoeft niet de hele dag thuis te blijven, als u 's morgens rond 08:30 belt met onze klanten service op telefoonnummer  085 2733 499 dan kunnen wij u bij benadering, binnen een tijdvak van ongeveer 2 uur vertellen hoe laat de chaufeur het bed bij u af zal leveren.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.